Far East Movement, LMFAO ft Justin Bieber (opnames Live my Life)

Mijn werkzaamheden: Art direction

Donderdag tegen middernacht rinkelde plots mijn telefoon. Een welbekende producent vroeg me of ik vanaf de volgende morgen de komende vijf dagen iets te doen had. “Nee” was mijn antwoord. Of ik mee wilde werken aan een video clip van Far East Movement, LMFAO en oh ja Justin Bieber, vanuit L.A.. Prima, te gek, I’m in!

Van af dat telefoontje raasde het bloed door mijn aderen en begon ik van alles te plannen in mijn hoofd. 40m2 bestickering voor een dubbeldekker, interieur op beide verdiepingen… wow. Met het weekend ertussen maakte ik me grote zorgen over de haalbaarheid van zoveel drukmateriaal in zo weinig tijd. En dat met het tijdsverschil met LA. Gelukkig kregen we een drukker bereid de persen ook op zaterdag door te laten draaien.

Dinsdag was al de draaidag dus na het weekend hadden we alleen de maandag om de bus te beplakken. Met het interieur konden we, door beschikbaarheid van de bus, ook pas maandag avond beginnen. Dat vroeg om een strakke planning! Op de ochtend van de draaidag zelf konden we nog de laatste hand leggen. Na een laatste overleg over de plaatsing van de logo’s en details over het interieur, waren we uiteindelijk ruim op tijd klaar. 

Ik zeg de hele tijd ‘we’ omdat ik geweldig ben geholpen door Wouter Jansen en Lars Overbeek. Judith van Oostrum heeft aan mijn zijde goed geassisteerd. Rik van Os vertegenwoordigde het art team die dag op de set.